Ziek personeel

Laat je niet in de luren leggen door dit lekkere smoeltje.

Ook al is het een geil ding en krijg je er een harde jongen van laat je niet kisten.
Misschien meldt deze jonge dame zich ziek omdat ze op vakantie wilt of dat er ontslag boven haar hoofd hangt.
En zoals algemeen bekend onder frauderend personeel kun je als werkgever een ziek personeelslid nooit en te nimmer ontslaan.
Je zult twee jaar lang betalen totdat je zaak naar de klote is.
Neem bijvoorbeeld dit voorbeeld.Het is een fabel dat ´wie betaald, wie bepaald´.
Arbeidswet. De Pantergroep. ➤ Een werknemer die zich zogenaamd ziek meldt maakt je bedrijf helemaal kapot en moet aangepakt worden. Arbeidswet. Ongelooflijk! Arbeidswet. Is enkel en alleen voor de werknemers. ➤ Een werknemer die zich zogenaamd ziek meldt maakt je bedrijf helemaal kapot en moet aangepakt worden. Arbeidswet. Ongelooflijk!

Arbodiensten in Nederland

Geen rechten als werkgever. Een werknemer of werkneemster die zich zogenaamd ziek meldt maakt je bedrijf helemaal kapot en moet aangepakt worden. De arbeidswet is door mijn ervaring zo ingesteld dat het voor een werkneemster die er op uit is makkelijk is om de boel in de maling te nemen. Ongelooflijk!
Als werkgever ben je zwaar de pisang indien een zogenaamd ziek personeelslid het op je voorzien hebt. Je staat machteloos en je moet doorbetalen terwijl je weet dat zo´n etter de boel in de maling neemt. Onopgemaakt, randen onder haar ogen, geen gefohnd haar en met een stinkkut naar de bedrijfsarts en jawel hoor deze stinkt er weer in. Of had ze ´m gewassen van te voren? Misschien gaat ze wel even onder het bureau om in ruil voor een lekker pijpbeurt weer een maand thuis te blijven.
En ben je hopeloos en denk je met een advocaat verder te komen dan kan ik je uit de droom helpen. Gaat deze ook zijn zakken vullen over jou rug om met veel beloftes? Mijn ervaring zegt JA. De arbeidswet is namelijk zo ingesteld dat je als werkgever geen enkel recht hebt buiten een loonstopje of zo. De arbeidsadvocaat weet dit en gaat rekken, rekken en nog eens rekken zonder enig resultaat.

Arbeidrecht alleen voor werknemers.

Optyfen met deze oplichters!