Basisarts

Basisarts in plaats van een erkende bedrijfsarts?

✟ Het kan je de kop kosten.
Een basisarts is naar mijn mening niets meer dan een arts in opleiding.
Indien men zo eentje krijgt aangesmeerd door je arbodienst terwijl jij niet beter weet dat het een bedrijfarts is ben je zwaar de lul.
Er moet volgens de wet een erkende bedrijfsarts naastzitten tijden het consult van uw zieke werknemer.
Is deze basisarts wel capabel en heeft deze de juiste opleiding genoten?
Kijk in het BIC register.
Ik kreeg een basisarts toegewezen door mijn arbodienst. Deze arbodienst heb ik aansprakelijk heb gesteld voor het gedrag dat deze vertoonde om achter mijn rug om met de zogenaamde zieke medewerkster mailen over gemaakte afspraken.(Bewijs in mijn bezit). Hij gaat lekker.
In aanmerking komend voor een nekschot komt deze basisarts er goed mee weg dankzij het bekende beroepsgeheim. Ter illustratie. Vroeger zette ze deze mensen tegen de muur.

Basisartsen in Nederland

Geen bedrijfsarts

- Een basisarts is zo simpel om de tuin te leiden. Een zogenaamd zieke werkneemster trekt een oud kloffie aan met gaten in d´r broekie en zit de hele nacht te NetFlixen.
Met randen onder de ogen komt ze binnen, haar niet gedaan en lijkend op een delletje.
De basisarts trapt er met beide ogen in. Ach, ben je zo ziekies? Kom maar even op schoot zitten. Voel je mijn duim? Tja, ik heb er hier ook nog twee!
Of misschien zegt er wel iemand "kom maar even onder mijn bureau zitten, dan kun je weer een maandje thuisblijven". Die lul van een werkgever betaald toch.
Hoe simpel kan een werknemer een basis of erkende bedrijfsarts in de maling nemen?
Lees hier het verhaal over een vrouw die dreigde ontslagen te worden en zich ziek melde om verkoop van haar huis voor te zijn.
Zoals te doen gebruikelijk in Nederland mag de werkgever weer bloeden.
En door de privacywetgeving in het arbeidsrecht ben je als werkgever zwaar de lul.
Alleen de bedrijfsarts of een basisarts mag alles weten van het zogenaamde zieke personeelslid die wel vrolijk zonder toestemming op vakantie gaat.

Arboarts of basisarts?

Werknemer is altijd lachende derde of vierde!
Een basisarts maakt fouten omdat deze niet capabel is. Conclusie: Bedrijf kapot. ᐅ Basisarts of bedrijfsarts. Dat maakt het verschil.

Ook deze zijn genaaid door de arbeidswet

Lees en huiver. Uw verhaal ook hier? Stuur een mail.
Test basisarts altijd.
Kapsalon
Omg. Rotterdam

Deze onderneemster is kapotgemaakt door een kapster met een Thaise achtergrond die met vakantie wilde voor de kerstdagen. Door drukte onmogelijk, mocht wel daarna. Kapster nam hier geen genoegen mee. Lees verder...

basisarts test
Gokhal
Brabant

Op camera vastgelegd, personeel dat geld verduisterd en steelt. Onslag op staande voet. Maar ho, ho, ho.... Dit pikt de rechter niet... Gewoon betalen.Lees verder...

Arbeidsrecht. Zo kan het niet langer.