Arbodiensten. Arbeidsrecht

Re - integreren

maar medewerker wilt niet of kan niet, of whatever... Zie hier.
Maak je borst maar nat. Wat ga je er aan doen? Geen ene reet. Mijn ervaring is dat de z.g.n. zieke werknemer zich weer opnieuw ziekmeldt en alles begint weer van voor af aan. Geen poot om op te staan als werkgever. Aangeschoten wilt.

Er zijn re-integratiebedrijfjes genoeg. Maar kost een hoop met weinig rendement.

Ander bedrijf.

Ander bedrijf.

- Re - integreren in een ander bedrijf. Kan een z.g.n. zieke medewerker niet binnen uw bedrijf re -integreren dan moet deze het project doorlopen bij een extern bedrijf en dat gaat u betalen. Uiteraard.
Want een werkgever zeker met maar een man of vijf personeel sterft van de poen en zal kaalgeplukt worden door deze idiote wetgeving.
Indien deze z.g.n. zieke werknemer het traject heeft doorlopen en u duizenden euro´s kwijtbent dan is deze werknemer weer aan zet. Deze beweerd dan dat er een verstoorde arbeidsverhouding is en meldt zich ziek. Zoniet dan moet het contract ontbonden worden door de kantonrechter met alle gevolgen van dien. Ook hier krijgt de z.g.n. zieke werknemer weer een zak geld mee.

Arbeidrecht Nederland

Kijk uit met advocaten!

Verhalen van kapotte ondernemers

Lees en huiver. Uw verhaal ook hier? Stuur een mail.
Kapster
Kapsalon
Omg. Rotterdam

Deze onderneemster is kapotgemaakt door een kapster met een Thaise achtergrond die met vakantie wilde voor de kerstdagen. Door drukte onmogelijk, mocht wel daarna. Kapster nam hier geen genoegen mee. Lees meer...

Geld stelen.
Gokhal
Brabant

Op camera vastgelegd, personeel dat geld verduisterd en steelt. Onslag op staande voet. Maar ho, ho, ho.... Dit pikt de rechter niet... Gewoon betalen. Lees meer...

->

Arbeidsrecht. Zo kan het niet langer.