Tweede spoor. Arbeidsrecht

Werkgever heeft geen pleuris te vertellen.

Dacht u van wel? nou dacht ´t niet. anders melden we ons gewoon ziek. Zie hier

Arbeidsrecht moet anders.

Arbeidsrecht in Nederland

Schijthuis.

- Je eigen baas zijn dat was altijd uw droom. Maar wat is eigen baas eigenlijk?
Alleen de lasten en niet de lusten. Betalen zul je totdat je er dood bij neerpleurt. De werknemer is de baas. Willen ze met vakantie dan gaan ze ook. Niemand houdt dit tegen. Ook u nietPistol. Arbeidsrecht.
Indien u NEE zegt melden ze zich ziek. Daar sta je dan. Geloof mij. Ik ben al 17 maanden aan het procederen tegen een z.g.n. zieke werknemer die met vakantie wilde maar dat mij niet goed uitkwam. De werknemer mocht wel een week later maar dat kwam de werknemer niet zo goed uit.
Dus meldt deze zich maanden eerder ziek met de gedachte van krijg de pleuris maar, ik ga lekker en jij betaald.
En dat is ook zo, twee jaar lang lekker doorbetalen en de werknemer is lekker met vakantie geweest, maar liefts 5 weken.
Sterker nog afgelopen december wederom. 100% arbeidsongeschikt maar wel feestend en zuipend te zien op Facebook. Dus denkt niet ik ben de baas.
Ja de baas van het schijthuis!

Arbeidrecht Nederland

Werknemer is lachende derde!

Verhalen van kapotte ondernemers

Lees en huiver. Uw verhaal ook hier? Stuur een mail.
Kapster
Kapsalon
Omg. Rotterdam

Deze onderneemster is kapotgemaakt door een kapster met een Thaise achtergrond die met vakantie wilde voor de kerstdagen. Door drukte onmogelijk, mocht wel daarna. Kapster nam hier geen genoegen mee. Lees meer...

Geld stelen.
Gokhal
Brabant

Op camera vastgelegd, personeel dat geld verduisterd en steelt. Onslag op staande voet. Maar ho, ho, ho.... Dit pikt de rechter niet... Gewoon betalen. Lees meer...

->

Arbeidsrecht. Zo kan het niet langer.